Size Ulaşım Kolaylığı Sunuyoruz

Daire alternatiflerimiz şehir merkezinde yer almaktadır. Burada bizim portföyümüze dahil ettiğimiz dairelerin ortak özelliği, kullanışlı olmaları ve ihtiyacı karşılayabiliyor olmalarıdır. Şehrin Primer noktalarına uzak, ulaşımı zor veya kullanım özellikleri ihtiyacı karşılamayan daireler, portföyümüzde yer almaz.

 

Günlük kiralık dairelerimiz, çok sayıda mağaza, kafe ve restoran ile iç içe bulunmaktadır. Otelimiz Hürriyet Caddesi lokasyonunda bulunmakta. Aynı zamanda büyük AVM’lere çok yakın bir bölgede yer almaktadır. Ayrıca İstanbul’u kolayca gezebilmek için stratejik bir konuma sahiptir. Daireden sadece yürüme mesafesindeki yol üzerinde bir otobüse binmeniz mümkün olacak. Gece geç saatlerde bile olsa taksi ve otobüs erişiminize sadece birkaç dakikada ulaşabileceksiniz. Konaklamanız boyunca oda ve temizlik ekibimiz 7/24 size hizmet vermekteyiz.

Seyahat planınızı netleştiğinde, öncelikle bize ulaşarak konaklama ihtiyacınızı karşılamanız en doğru yaklaşım olacaktır. Çünkü, kiralık dairelerimizin alternatifleri yaygın biçimde tercih edilen konaklama türleridir. Size en uygun seçeneği tespit edebilmemiz için, olabildiğince erken zamanda bize ulaşmanız oldukça önemlidir. İhtiyaçlarınızı tespit ettikten sonra size uygun Günlük odalarımızı arz edecek ve uygun olan herhangi birisini tercih edebilmenizi sağlayacağız.